If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблемът ти може би е от самия имобилайзер, така че би било да погледне някой, който разбира от този тип устройства. Опита ли да разкачиш акумулатора за малко, да видиш дали ще се реши проблема?
Когато си тъп, обикновено е за цял живот...
Здравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката ми help благодаря предварително!
Объркал си рейса Пич.
Сериозно,тва не е раздела за твойта кола и не можем да ти бъдем изчерпателно полезни.Виж в 145-6 раздела там има доста теми за това.
колега,убедил съм се ,че Алфи е сбъркана кола.Всичко е от 146 или 145.,НО!!!!! и 145 и 146 в някои от случаите са по изостанали в технологично отношение от него.Не с
е бъркайте от модели и марки.уточнете нещата и тогава
бъзикайте колите
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
колега,убедил съм се ,че Алфи е сбъркана кола.Всичко е от 146 или 145.,НО!!!!! и 145 и 146 в някои от случаите са по изостанали в технологично отношение от него.Не с
е бъркайте от модели и марки.уточнете нещата и тогава
бъзикайте колите
Comment